Om oss

Varför det är bra att bygga hus med oss?

Välj CBR-Bygg!

Våra kunder består av både privatpersoner och företag och vi utför alla typer av bygg-, mark- och grundläggningsarbeten, allt från att gjuta en grund eller renovera en butikslokal till att bygga hus eller andra typer av anläggningar och industrilokaler. Vårt specialområde är att montera och bygga hus, småhus och villor för några av de ledande småhustillverkarna.

VÅRA FÖRDELAR

Kvalitet

Vi har tydliga riktlinjer för att du som kund ska få bäst möjliga kundupplevelse, för att våra arbeten ska bli av högsta kvalitet, för att vår personal ska må bra och för att vi ska värna om miljön.

Närhet och öppenhet

Vårt mål är att det ska vara så enkelt som möjligt för dig som kund och därför eftersträvar vi alltid att du har en kontaktperson hos oss som hela tiden kan svara på frågor och ge goda råd.

Kunskap

Vi satsar mycket på att vidareutbilda personalen både vad gäller nya material och produkter och när det gäller nya arbetssätt och metoder.

Lyhörda och ansvarstagande

...eller som vissa säger, kundservice. För oss är relationen med kunden alltid i centrum. Vi gör allt vi kan för att kunden ska känna sig trygg, delaktig och nöjd med både slutresultatet och under processen.

Flexibilitet

Som ett lokalt och lite mindre företag kan vi erbjuda en flexibilitet som de större företagen normalt inte kan. Vi anstränger oss för att hitta lösningar som passar i det specifika projektet men vi ger aldrig avkall på kvalitet.