Sponsring

CBR-Bygg har valt att sponsra några av Sveriges talanger inom motorsport. Samarbetena ger ett utbyte både för CBR-Bygg och för de talanger som sponsras, och innebär vinster genom både marknadsföring och inom mer yrkesprofessionella områden.

#83 i V8 Thunder Cars

#83 Patric Sundel är stjärnskottet inom racing som Conny upptäckte för många år sedan. Conny och CBR-Bygg har i många år stöttat och marknadsfört sig via Patrics framgångsrika karriär inom motorsport.

Tillsammans har de bland annat:

  • 65 vinster, 46 pallplatser och 7 banrekord.
  • Svenska Mästare 2009 i Formel E.
  • Absolut banrekord på Ring Knutstorp med tiden 55,501 sek.
  • Världsrekord i Bilsports Superstage med tiden 1,13.72 sek.
  • Best Driver progress of the Year - 2012 i Camaro Cup.
  • Kaj Hilding Award -  2013 i V8 Thunder Cars. 

Under 2014 kommer Patric, som proffsförare i Team X3M, att ratta en CCR Camaro i V8 Thunder Cars. Målet är naturligtvis att lägga ännu ett Svenskt Mästerskap till samlingen!

Men… Patric och Connys samarbete sträcker sig mycket längre än såhär. Till vardags är Patric en duktig smed i Ergoswede AB och nyttjas av CBR-Bygg till att bygga trappor, räcken, fundament, stolpar, avbärningar, servar och reparerar maskiner och verktyg m.m. Tillsammans har de ett mycket starkt nätverk, en hög kvalitet och en stor flexibilitet som Du som kund drar nytta av.

Läs gärna mer om Patric, Team X3M och samarbetet på:

www.teamx3m.se

Patric Sundell Fan site

V8 Thunder Cars

 

Fritz Larsson, motocross

17 årige Fritz Larsson tävlar i motocross. I år har han tagit ett steg upp i klassen MX2 junior. 2013 placerade han sig som 6:a i ungdoms SM och tog hem segern i DM i södra distriktet i MX2U.

För 2014 har han som mål att komma bland de 15 första i Sverige cup och kanske kunna få ett Wild card till något SM. Att kvala in i JSM bland elitförarna finns också med bland målen.

Fritz tävlar för SMK Kristianstad och har Ripabanan som sin hemmabana. Hans drömyrke är att i framtiden kunna arbeta som grävmaskinist och Fritz pluggar just nu på Framtidsgymnasiet i Kristianstad till detta.