Om oss

Varför det är bra att bygga hus med oss?

Om oss

CBR-Bygg i Perstorp AB är ett byggföretag som genomför byggprojekt i hela Skåne.

Vi utför alla typer av bygg, mark- och grundläggningsarbeten men vår specialitet är att bygga och montera hus samt att gjuta grunderna till dessa.

Antingen som totalentreprenad eller generalentreprenad.

Vi är idag 6 anställda.

· Bygga hus i Skåne? ·

Välj CBR-Bygg!

Våra kunder består av både privatpersoner och företag och vi utför alla typer av bygg-, mark- och grundläggningsarbeten, allt från att gjuta en grund eller renovera en butikslokal till att bygga hus eller andra typer av anläggningar och industrilokaler. Vårt specialområde är att montera och bygga hus, småhus och villor för några av de ledande småhustillverkarna.

· Våra fördelar ·

Kvalitet

Kvalitet är för oss ett brett begrepp och inbegriper väldigt mycket. Det handlar om att följa lagar och regler men framförallt handlar det om våra kunders upplevelse och trygghet. Vårt kvalitetstänk avspeglar sig i både våra materialval och i vårt arbete. Vi har tydliga riktlinjer för att du som kund ska få bäst möjliga kundupplevelse, för att våra arbeten ska bli av högsta kvalitet, för att vår personal ska må bra och för att vi ska värna om miljön.   

Kunskap

Vi satsar mycket på att vidareutbilda personalen både vad gäller nya material och produkter och när det gäller nya arbetssätt och metoder. Det är ett sätt för oss att bli bättre och känna glädje i jobbet och en trygghet för dig när det gäller slutresultatet.

Lyhörda och ansvarstagande

...eller som vissa säger, kundservice.

För oss är relationen med kunden alltid i centrum. Vi gör allt vi kan för att kunden ska känna sig trygg, delaktig och nöjd med både slutresultatet och under processen. Vi är lyhörda och utgår alltid från dina behov, din budget och dina tankar generellt.

Flexibilitet

Som ett lokalt och lite mindre företag kan vi erbjuda en flexibilitet som de större företagen normalt inte kan. Vi anstränger oss för att hitta lösningar som passar i det specifika projektet men vi ger aldrig avkall på kvalitet.

Närhet och öppenhet

Vi finns nära våra kunder och genom att vi är det mindre företaget är det aldrig långt till beslut. Närhet för oss handlar dels om geografisk närhet men framför allt om mänsklig närhet och relationer. Vårt mål är att det ska vara så enkelt som möjligt för dig som kund och därför eftersträvar vi alltid att du har en kontaktperson hos oss som hela tiden kan svara på frågor och ge goda råd.