Om oss - Varför det är bra att bygga hus med oss?

CBR-Bygg i Perstorp AB är ett lokalt byggföretag som genomför byggprojekt och bygger hus i hela Skåne, från Helsingborg, Ängelholm och Båstad i nordväst, via Perstorp och Hässleholm till Kristianstad i nordöstra Skåne och ner till Malmö och Lund i södra Skåne. Vårt huvudsakliga arbetsfält är dock norra Skåne, från Ängelholm och Helsingborg i väster, via Perstorp och Tyringe till Hässleholm i öster.

Våra kunder består av både privatpersoner och företag och vi utför alla typer av bygg-, mark- och grundläggningsarbeten, allt från att gjuta en grund eller renovera en butikslokal till att bygga hus eller andra typer av anläggningar och industrilokaler. Vårt specialområde är att montera och bygga hus, småhus och villor för några av de ledande småhustillverkarna.

Vi är även certifierade som Kontrollansvarig enligt PBL.

Vi arbetar med både total- och generalentreprenad, allt beroende på kundens önskemål - och oavsett hur stort eller litet projektet är får du alltid en offert och tidplan av oss.

Som lokalt byggföretag sätter vi alltid kunden i centrum och våra ledord är, Kvalitet, kunskap, kundservice, flexibilitet och närhet.

Läs mer om:

 

Bygga hus i Skåne? Välj CBR-Bygg!

   

Våra fördelar

Som lokalt byggföretag sätter vi alltid kunden i centrum, både vad gäller trygghet och upplevelse, och våra ledord är, Kvalitet, kunskap, kundservice, flexibilitet och närhet.

Kvalitet

Kvalitet är för oss ett brett begrepp och inbegriper väldigt mycket. Det handlar om att följa lagar och regler men framförallt handlar det om våra kunders upplevelse och trygghet. Vårt kvalitetstänk avspeglar sig i både våra materialval och i vårt arbete. Vi har tydliga riktlinjer för att du som kund ska få bäst möjliga kundupplevelse, för att våra arbeten ska bli av högsta kvalitet, för att vår personal ska må bra och för att vi ska värna om miljön.          

Kunskap

Vi satsar mycket på att vidareutbilda personalen både vad gäller nya material och produkter och när det gäller nya arbetssätt och metoder. Det är ett sätt för oss att bli bättre och känna glädje i jobbet och en trygghet för dig när det gäller slutresultatet.

Lyhörda och ansvarstagande – eller som vissa säger, kundservice

För oss är relationen med kunden alltid i centrum. Vi gör allt vi kan för att kunden ska känna sig trygg, delaktig och nöjd med både slutresultatet och under processen. Vi är lyhörda och utgår alltid från dina behov, din budget och dina tankar generellt. Vi lägger extra energi på att ta reda på vad som är viktigt för dig. Ju mer vi specificerar tidigt, desto enklare och effektivare blir det i slutändan för alla parter. Ansvarstagande - Vi är måna om att leverera hög kvalitet och att hålla oss inom överenskommen budget och tidsplan. Det innebär en öppenhet i vårt arbete och en tät kommunikation med dig som kund. Vi lägger stor vikt vid att arbeta så proaktivt det bara går.

Flexibilitet

Som ett lokalt och lite mindre företag kan vi erbjuda en flexibilitet som de större företagen normalt inte kan. Vi anstränger oss för att hitta lösningar som passar i det specifika projektet men vi ger aldrig avkall på kvalitet.

Närhet och öppenhet

Vi finns nära våra kunder och genom att vi är det mindre företaget är det aldrig långt till beslut. Närhet för oss handlar dels om geografisk närhet men framför allt om mänsklig närhet och relationer. Vårt mål är att det ska vara så enkelt som möjligt för dig som kund och därför eftersträvar vi alltid att du har en kontaktperson hos oss som hela tiden kan svara på frågor och ge goda råd. Även om något oväntat sker ser vi ärlig och proaktiv kommunikation som en hederssak.

Vi har en öppen och ärlig dialog om tidsplan och eventuella förändringar. Ibland dyker det upp oväntade överraskningar under ett projekt och ibland gör någon en miss. Även om det är dåliga nyheter så menar vi att ärlig och tydlig kommunikation är det enda rätta för att skapa förtroende och för att snabbt hitta en lösning.

För oss är det viktigt att ni känner en trygghet i projektet och därför strävar vi alltid efter öppenhet och jobbar alltid med transparenta och tydliga offerter och tidsplaner.

bygga hus monstera småhus villa byggföretag entreprenör  Skåne Helsingborg Perstorp CBR-Bygg bygga hus monstera småhus villa byggföretag entreprenör  Skåne Helsingborg Perstorp CBR-Bygg Conny Andersson, ägare av CBR-Bygg
CBR-Bygg AAA